​Sauna

​Til dem der vil forkæle sig selv efter en hård omgang træning, er der adgang til sauna såfremt ens medlemskab inkludere svømmehal. Her kan man både benytte sig af en traditionel sauna eller en infrarød sauna.

Den traditionelle sauna bliver opvarmet af en saunaovn og  her ligger temperaturen ca. på 90 grader og med høj luftfugtighed. Brugen af traditionel sauna er kendt som blodtrykssænkende, udrensende og lindrende for muskelsmerter.

Den infrarøde sauna er på mange måder meget anderledes end den traditionelle sauna. Den infrarøde sauna har ingen ovn, men bliver opvarmet via infrarøde carbon paneler. Carbon panelerne afsender elektromagnetiske bølger, der skaber vibrationer og varme i kroppen. I modsætningen til den traditionelle sauna, ligger temperaturen på ca. 65 grader og varmen er tør. Selvom temperaturen ikke er så høj som i en alm. sauna, kan man sagtens svede i en infrarød sauna. De infrarøde stråler trænger ca. 4 cm ind i kroppen, og man oplever en meget dybdegående varme. En infrarød sauna betragtes af mange som en behandlingsform, der har en positiv effekt på ømme muskler og en lang række fysiske skavanker.

Kontaktinformationer​

Atlas Motion & Fitness

CVR: 73853613

Postnummer, by & adresse

Vandtårnsvej 55-57

2860 Søborg

Besøg os på