​Medlemsfordele

Som medlem af Atlas får du

20% rabat på mad hos Café Fik-Ret på Søborg Hovedgade 77, 2860 Søborg, ved forevisning af gyldigt medlemskort til Atlas (rabatten gælder ikke take away).

Udover restaurant, café og bar, har Fik-Ret også levende musik én gang om måneden.

Læs mere på; www.fik-ret.com

10% rabat på mad hos Sapore på Høje Gladsaxe Torv 2A, 2860 Søborg, ved forevisning af gyldigt medlemskort til Atlas (rabatten gælder ikke frokost tilbud).

Hos Sapore kan du bestille take away eller spise i restauranten. De har et bredt udvalg af italienske pizzaer, pastaretter, sandwich og salater.

Læs mere på; www.sapore.dk

10% rabat på behandlinger hos Senses by Helmich på Septembervej 195, 2860 Søborg, ved forevisning af gyldigt medlemskort til Atlas (rabatten gælder ikke til øre-akupunktur og klippekort).

Senses by Helmich er en lille lokal klinik, med et stort udvalg af behandlinger som zoneterapi, fysiurgisk massage, Aroma massage, Japansk lifting og øreakupunktur.

Læs mere på; www.senses-by-helmich.planway.com​

10% rabat på alt udstyr hos Fightersport på Borups Alle 121, 2000 Frederiksberg, ved forevisning af gyldigt medlemskort til Atlas.

Fightersport er et af de førende og største firmaer indenfor boksning- og kampsport. De sælger træningstøj samt trænings- og kampudstyr.

Læs mere på; www.fightersport.dk

10% rabat på alt udstyr hos Løberen på Lyngby Torv 10, 2800 Kgs. Lyngby, ved forevisning af gyldigt medlemskort til Atlas.

Løberen har mange års erfaring med salg af løbesko, løbetøj og andet tilbehør, og giver en grundig og professionel vejledning.

Læs mere på; www.loberen.dk

Kontaktinformationer​

Atlas Motion & Fitness

CVR: 73853613

Postnummer, by & adresse

Vandtårnsvej 55-57

2860 Søborg

Besøg os på