Fri fitness

Træn alt hvad du vil

Fri svømning

Kan til- eller fravælges

​Personlig træning

Zoltan Balogh

  • Certificeret Fitness Instruktør via At Work
  • Certificeret Personlig Træner via At Work

Har du brug for personlig træning? Vil du gerne få bedre resultater af din træning? Mangler du motivation eller hjælp til at komme i gang eller er du bare i tvivl om noget?

Som personlig træner kan jeg hjælpe dig med at komme hurtigt i form, med vægttab eller opbygge muskler og ikke mindst med at skabe og forbedre muskulær balance via en målrettet, sjov og vellykket træning.

En træning med mig er energisk og foregår typisk med frivægte og egen kropsvægt. Træningen vil være tilpasset dit niveau og behov, og jeg sørger kontinuerligt for sjov og motivation.

Jeg har selv mange år erfaring i styrketræning, kajak og flere slags boldspil. Fysisk træning er min passion, som altid giver mig nye udfordringer og en stor glæde. Denne glæde, erfaring og viden vil jeg gerne dele ud af, for at hjælpe dig, med at få det bedste resultat af din træning.

Kom og få en uforpligtende samtale. Kontakt mig i centeret eller på tlf: 42 55 66 98

Daniel Leszkowicz

  • ​Certificeret Fitnessinstruktør via CPH West/NEXT

  • Certificeret Personlig Træner via CPH West/NEXT

  • Certificeret Kostvejleder via CPH West/NEXT

Jeg tilbyder personlig træning til dig der kunne bruge hjælp til at nå dit mål.

Jeg har læst en længere og mere dybdegående uddannelse indenfor fitness og træning. Selve uddannelsen giver certificering som ''fitnessinstruktør'', ''personlig træner'' og ''kostvejleder'' og en lang række uddannelser indenfor holdtræning. Jeg har under uddannelsen haft fokus på anatomi/fysiologi, idræt, sundhed og ernæring.

Jeg har i adskillige år beskæftiget mig med personlig træning og arbejdet med alt fra vægttab til præstation indenfor forskellige sportsgrene. Derudover har jeg undervist på hold som: løbetræning, kettlebell og cykelhold.

Jeg har selv været aktiv indenfor flere sportsgrene, hvor fodbold og flag football har været det jeg har dyrket mest. Derfor kender jeg til processen og ved hvad det kræver for at blive en bedre version af sig selv. Min vision og drøm er at hjælpe andre med at nå deres mål og drømme indenfor sport og træning.


Kom og få en uforpligtende samtale. Kontakt mig i centeret eller på tlf: 50 41 50 79

Kontaktinformationer​

Atlas Motion & Fitness

CVR: 73853613

Postnummer, by & adresse

Vandtårnsvej 55-57

2860 Søborg

Besøg os på