Fri fitness

Træn alt hvad du vil

Fri svømning

Kan til- eller fravælges

​Personlig træning

Zoltan Balogh

  • Certificeret Fitness Instruktør via At Work
  • Certificeret Personlig Træner via At Work

Vil du gerne få bedre resultater af din træning? Mangler du motivation eller hjælp til at komme i gang eller er du bare i tvivl om noget?


Som personlig træner kan jeg hjælpe dig med at komme hurtigt i form, med vægttab eller opbygge muskler og ikke mindst med at skabe og forbedre muskulær balance via en målrettet, sjov og vellykket træning.


En træning med mig er energisk og foregår typisk med frivægte og egen kropsvægt. Træningen vil være tilpasset dit niveau og behov, og jeg sørger kontinuerligt for sjov og motivation.


Jeg har selv mange år erfaring i styrketræning, kajak og flere slags boldspil. Fysisk træning er min passion, som altid giver mig nye udfordringer og en stor glæde. Denne glæde, erfaring og viden vil jeg gerne dele ud af, for at hjælpe dig, med at få det bedste resultat af din træning.


Kom og få en uforpligtende samtale. Kontakt mig i centeret eller på tlf: 42 55 66 98

Malene Szankowski

  • Bachelor i Sundhed og Ernæring - Kostvejleder

  • Certificeret Fitness Instruktør via Fitness Institute

  • Certificeret Personlig Træner via Professionshøjskolen Metropol

Jeg tilbyder kostvejledning, særligt indenfor vægttab.

Om der er brug for hjælp til at træffe et sundere valg i forhold til madvaner, et ønske om et varigt vægttab eller mangel på motivationen, så hjælper jeg der hvor ”problemet” ligger. Ved at blive bevidst om tanker, mønstre og barrierer opnås en større selvindsigt og tanke- og handlemønstre kan derved ændres. Det er derfor ligeså vigtigt at få støtte og opbakning, som at opnå viden om sund kost, kostomlægning og en ny livsstil.

Jeg mener, at det skal være nemt og enkelt at træffe de sunde valg og spise sundt og jeg glæder mig til at guide og inspirere dig henimod en sundere livsstil, et vægttab og ikke mindst mere livskvalitet.

Kom og få en uforpligtende samtale. Kontakt mig i centeret eller på tlf: 51 60 51 00

Kontaktinformationer​

Atlas Motion & Fitness

CVR: 73853613

Postnummer, by & adresse

Vandtårnsvej 55-57

2860 Søborg

Besøg os på