Fri fitness

Træn alt hvad du vil

Fri svømning

Kan til- eller fravælges

Studie-/Deltidsjob som Fitnessinstruktør

Vi søger en fitnessinstruktør til start i 1. kvartal 2019. I første omgang vil det være i et barselsvikariat frem til medium september 2019, men der vil efterfølgende være gode muligheder for fastansættelse. Timerne vil ligge hverdagsaftener og i weekenden og vi forventer at man som minimum kan tage 1 fast vagt i hverdagen og så 1 fast vagt hver 2. weekend. Derudover forventer vi en vis fleksibilitet i forhold til at afløse ved ferie og sygdom i teamet.

Opgaverne som fitnessinstruktør er varierende, og der laves alsidige træningsprogrammer efter individuelt behov. Foruden træningsorienterede opgaver er der også receptionist opgaver i form af salg og service. Der vil også dagligt være lidt oprydning og rengøring.

Det er vigtigt for os, at vi giver kunderne den rette træningsvejledning. Det er derfor et krav at du har en relevant fitnessrelateret uddannelse, så som fitnessinstruktør, personlig træner, fysioterapeut eller lignende (er du under uddannelse som fysioterapeut og har bestået din træningslære, kan du også komme i betragtning til jobbet). Det er foruden en relevant uddannelse, også en fordel, at have noget erfaring indenfor fitness træning.

Som person ser vi gerne at du er smilende, udadvendt og hjælpsom, og du gennem disse kvaliteter kan være med til at skabe et rart og sjovt træningsmiljø at færdes i.

Er det dig vi mangler i vores team? Så send en mail med relevante oplysninger og C.V. til:

Daglig leder, Michael Madsen og Bestyrelsesformand, Kristian Vesterby

info@atlas-fitness.dk

Ansøgningsfrist: 15. februar 2019

Kontaktinformationer​

Atlas Motion & Fitness

CVR: 73853613

Postnummer, by & adresse

Vandtårnsvej 55-57

2860 Søborg

Besøg os på