Fri fitness

Træn alt hvad du vil

Fri svømning

Kan til- eller fravælges

Fitness instruktør søges i et barselsvikariat

Vi søger en deltids fitnessinstruktør med start primo november 2018. Da én af vores instruktører skal på barsel, søger vi en fitnessinstruktør til at dække nogle timer. Timerne vil være i henhold til vagtplanen, forventeligt 15 timer ugentligt, fordelt på 2 faste hverdagsaftener og en fast dag i weekenden hver 2. uge. Vi forventer fleksibilitet i forhold til at afløse ved ferie og sygdom i teamet.

Opgaverne som fitnessinstruktør er varierende, og der laves alsidige træningsprogrammer efter individuelt behov. Foruden træningsorienterede opgaver er der også receptionist opgaver i form af salg og service. Der vil også dagligt være lidt oprydning og rengøring.

Det er vigtigt for os, at vi giver kunderne den rette træningsvejledning. Det er derfor et krav at du har en relevant fitnessrelateret uddannelse, såsom fitnessinstruktør, personlig træner, fysioterapeut eller lignende (er du under uddannelse som fysioterapeut og har bestået din træningslære, kan du også komme i betragtning til jobbet). Det er en fordel, selv at have erfaring indenfor træning.

Vi forventer at du som person har stor menneskelig forståelse, at du er positiv og udadvendt og du gennem de kvaliteter kan være med til at skabe et rart og sjovt sted at træne for vores medlemmer.

Er det dig vi mangler i vores team? Så send en mail med relevante oplysninger og C.V. til:

Daglig leder, Michael Madsen og Bestyrelsesformand, Kristian Vesterby

info@atlas-fitness.dk

Ansøgningsfrist: 17. oktober 2018

Barselsvikar søges til vores senior hold

Vi søger en holdinstruktør til at træne vores senior hold. Timerne ligger 1-2 hverdage om ugen i formiddagstimerne. Der er mulighed for at have indflydelse på dagen(e). Stillingen ønskes besat primo november 2018, og er tidsbegrænset til primo november 2019.

Som holdinstruktør hos Atlas er det vigtigt at du er positiv og udadvendt, og holder dig løbende opdateret på den nyeste viden så du er i stand til at tilpasse undervisningen herefter. Du står nemlig selv for planlægningen og gennemførelse af dit hold.

Er det dig vi mangler i vores team? Så send en mail med relevante oplysninger og C.V. til:

Daglig leder, Michael Madsen og Bestyrelsesformand, Kristian Vesterby

info@atlas-fitness.dk

Ansøgningsfrist: 17. oktober 2018

12.09.2018

Kontaktinformationer​

Atlas Motion & Fitness

CVR: 73853613

Postnummer, by & adresse

Vandtårnsvej 55-57

2860 Søborg

Besøg os på